SULF-föreningen vid Linnéuniversitetet

SULF-föreningen vid Linnéuniversitetet bildades 2010 och har idag ca 560 medlemmar.

Föreningens mål är att tillvarata medlemmarnas fackliga och professionella intressen, driva frågor om anställningsförhållanden, yrkesutövning och utvecklingsmöjligheter. SULF-föreningen arbetar för att skapa goda förutsättningar för forskning och utbildning som i sin tur ger en positiv samhällsutveckling.

Flera av SULF-föreningens medlemmar arbetar mycket aktivt i Saco-S-föreningens styrelse och deltar regelbundet i olika förhandlingar som berör lön, arbetsförhållanden och anställningsvillkor.

Styrelsen består 2013−2014 av följande medlemmar:

Ordförande:     Anders Fröjmark, Institutionen för kulturvetenskaper, Kalmar

Ledamöter:
Sheila Feldmanis, Institutionen för språk, Växjö
Eva Lundberg, Institutionen för medier och journalistik, Växjö
Ulf Rosén, Fakultetskansliet för teknik, Växjö
Ann-Christin Torpsten, Institutionen för pedagogik, Kalmar

Suppleanter:
Maria Bergström, Institutionen för kemi och biomedicin, Kalmar
Viktorija Kalonaityte, Institutionen för organisation och entreprenörskap, Växjö
Mats Larsson, Institutionen för kulturvetenskaper, Kalmar
Magnus Mårtensson, Institutionen för socialt arbete, Växjö