SvD-ledare om utmaningar mot högskolan

I Svenska Dagbladet den 26 maj skriver P.J. Anders Linder om utmaningarna mot den svenska högskolan från de digitaliserade universitetskurser, som några av de amerikanska prestigeuniversiteten erbjuder och kan förväntas erbjuda i det kommande. Linder har lyssnat på Per Ödling, professor i elektro- och informationsteknik vid ett av våra mest prestigetyngda lärosäten (Lunds universitet), som ger det traditionella universitetet femton år till innan det förtvinar och dör bort. Oavsett om han har rätt eller fel i denna provokativa profetia har vi anledning att analysera situationen. Linders ledare kan bidra med litet food for thought.

Länk följer här:
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ska-hogskolan-dela-cdns-ode_8209784.svd

It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply