Medlemsmöte 29 februari

Medlemsmöte/Members’ meeting: 29 februari/29 February

(You can read the message in English below)

Saco-S-föreningen bjuder in alla medlemmar till ett medlemsmöte måndagen 29 februari, 12-13 i Multimediasalen i Växjö och Studio 2 på Västergård i Kalmar.‪

Vi kommer att få besök av vår fackliga kontaktombudsman Robert Andersson som kommer att tala om:

• lönesättande samtal
  • ‪enskilda överenskommelser

Ta tillfället i akt och informera dig om och diskutera frågor som rör dina anställnings- och arbetsvillkor.

Vi bjuder på en enkel lunchsmörgås (ost till alla för att undvika beställningskaos) och kaffe/te. Skicka din anmälan till jan.andersson@lnu.se senast torsdag 25 februari kl. 13. Uppge var ni kommer att delta: Kalmar eller Växjö. Du är självklart välkommen utan anmälan, men vi kan inte garantera någon lunchmacka då!

‪Välkommen!

Styrelsen för SACO-S-föreningen vid Linnéuniversitetet

Jan Andersson och Maria Bergström (ordförande resp. vice ordförande)

‪*****************

‪In English

Saco-S invites all its members to a meeting on Monday 29 February, 12-13 in Multimediasalen in Växjö and Studio 2 at Västergård in Kalmar.

Our central ombudsman from SULF, Robert Andersson, will give information about:

• salary setting talks
  • individual agreements

Take the chance to find out more and discuss matters relating to your employment and working conditions.

We will provide a sandwich (cheese for everyone to avoid chaos in ordering!) and coffee/tea. Register by sending a mail to jan.andersson@lnu.se by Thursday 25 February, 13.00 at the latest. Let me know whether you’ll be taking part in Kalmar or Växjö. Of course you may attend even though you haven’t registered, but we won’t be able to guarantee you a sandwich.

Welcome!

The Board of SACO-S at Linnaeus University

Jan Andersson and Maria Bergström (Chair and Vice Chair respectively)