Saco-S årsmöte 27 september/Saco-S AGM 27 September

You can read the message in English below.

Saco-S-föreningens årsmöte vid Lnu genomförs onsdagen den 27 september 2017 kl. 17:00-19.00 i Redet  (Kalmar) och i sal Weber (Växjö).

Via länkar nedan återfinns en kallelse med dagordning till mötet, valberedningens förslag, samt en verksamhetsberättelse.

Direkt efter själva årsmötesförhandlingarna kommer bl a processen för lönesättande samtal att presenteras och diskuteras, liksom resultat från en genomförd medlemsenkät om densamma.

Vi bjuder på en smörgås (ost till alla för att undvika beställningskaos) och kaffe/te. Skicka i så fall ett mail till jan.andersson@lnu.se senast fredag 22 september. Uppge var du kommer att delta: Kalmar eller Växjö. Du är självklart välkommen till mötet ändå, men i så fall kan vi inte garantera någon smörgås!

Med vänlig hälsning!

Jan Andersson och Maria Bergström (ordförande resp. vice ordförande)

In English

The AGM will take place on Wednesday 27 September 2017, 5-7 pm in Redet (Kalmar) and in Weber (Växjö).

The links below contain the agenda for the meeting, the nomination committee’s proposal as well as the annual report.

Immediately after the AGM, the process process for salary-setting talks will be presented and discussed, as well as the results from a questionnaire we sent to our members after the last salary revision.

We will provide a sandwich (cheese for everyone to avoid chaos in ordering!) and coffee/tea. Register by sending a mail to jan.andersson@lnu.se by Friday 22 September, at the latest. Let us know whether you’ll be taking part in Kalmar or Växjö. Of course you may attend even though you haven’t registered, but we won’t be able to guarantee you a sandwich.

Sincerely!

The Board of Saco-S at Linnaeus University

Jan Andersson and Maria Bergström (Chair and Vice Chair respectively)

Dokument/documents